Hoe belangrijk vind je het dat jij en je medewerkers met een schone bedrijfsauto rijden?  Jouw bedrijfsauto is tenslotte hét visitekaartje van je bedrijf!

Het  wassen van de auto is voor jou of je medewerker(s) vaak een vervelende, maar zeker ook een tijdrovende klus. Bij gebrek aan tijd of minder gunstige weersomstandigheden wordt deze klus vaak uitgesteld. Vanaf nu is dit verleden tijd!

Carwash Leek biedt dé oplossing

Carwash Leek is een grote overdekte autowasstraat waar de auto binnen enkele minuten geheel gewassen en gedroogd wordt en indien gewenst voorzien van wax en/of polish. Bij Carwash Leek hoeft je medewerker nooit te wachten. Zij besparen waardevolle tijd. Na afloop van de wasbeurt kan de bestuurder, met behulp van onze krachtige stofzuiginstallatie, gratis de binnenkant nog even snel onder handen nemen.

Met de waspas kan op elk moment van de dag de auto worden gewassen tegen de voordeligste tarieven! Vraag de waspas nu aan!

Het kan nóg gemakkelijker:

Meerdere waspassen koppelen aan één debiteurnummer is ook mogelijk. Hierdoor heb je een duidelijk zicht over het aantal wassingen van je wagenpark. De waspassen kunnen eventueel gekoppeld worden aan een specifiek kenteken. Dit geeft voor jou als ondernemer extra zekerheid.

Tankpas? Geen probleem!

Ook een tankpas is bij Carwash Leek van harte welkom. Kom langs met je tankpas en wij zorgen er voor dat je voertuig blinkend schoon wordt.

 

Nog even alle voordelen van onze Waspas:

  Altijd handmatig voorwassen

  Duidelijke factuur / overzicht

  Betalingsgemak

  Carwash Leek werkt alleen met milieuvriendelijke producten

  Wassen met textiel (geen krassen)

  Gratis stofzuigen na het wassen

  Geen wachttijden

  Klantvriendelijk