Wat kost de aanschaf van een waspas?

De waspas is volledig gratis.

Waarom moet ik de waspas registreren?

Wij vragen alleen om je gegevens voor jou en onze administratie. Zo kunnen we bij verlies en/of diefstal je pas vervangen voor een nieuwe, maar geeft het jou ook de mogelijkheid om waskosten zakelijk gemakkelijker in rekening te brengen.

Wat gebeurt er verder met mijn gegevens?

Wij hebben jouw privacy hoog in het vaandel staan. Doorverkopen aan bijvoorbeeld derden zal Carwash Leek nooit doen. Jij bepaalt zelf of je middels e-mail en/of sms nieuws en/of kortingen wilt ontvangen.

Hoe kan ik mijn washistorie inzien?

Door in te loggen op ons klantenportaal (met washcardnummer en wachtwoord) kun je je gegevens inzien inclusief je washistorie.

Hoe kan ik mijn waspas opwaarderen?

Wanneer je inlogt op onze klantenportal (met washcardnummer en wachtwoord) kun je middels iDeal gemakkelijk, snel en veilig je waspas opwaarderen. Uiteraard is het ook mogelijk dit bij een van onze medewerkers op locatie te doen.

Hoelang is mijn tegoed / waspas geldig?

Het tegoed op je waspas kent geen verloopdatum. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het tegoed op de waspas komt te vervallen.

Waar kan ik de waspas allemaal voor gebruiken?

Met de waspas kun je met korting gebruik maken van onze wasstraat.

Mijn waspas is gestolen, wat nu?

Wanneer je de pas geregistreerd hebt (naam, adres, etc. hebt ingevuld via onze klantenportal) kunnen wij gemakkelijk je gegevens in ons systeem opzoeken. De oude pas zullen we blokkeren zodat misbruik uitgesloten wordt en zullen deze vervangen voor een nieuwe waspas . Jouw saldo blijft behouden. De pas dien je zelf via onze website te blokkeren.

Wat is mijn voordeel met een waspas?

Wanneer jij het wasprogramma volledig afrekent met de waspas heb je tot € 2,00 voordeel per wasbeurt.

Rekenvoorbeeld:
Bij het aanschaffen van een waspas met een tegoed van € 160,- kun je een maximaal voordeel behalen van maar liefst € 20,00!

  • 10 x zonder waspas kost je 10 x € 16,00 = € 160,00
  • 10 x met waspas kost je € 140,00 (10 x € 14,00 van je tegoed)

Je ontvangt ook nog een gratis wasbeurt voor je verjaardag! (jouw geboortedatum moet dan wel geregistreerd staan).

Heb je een vraag die er niet bij staat, bel of mail ons gerust!